קארונה, סדנאות ומצרים לאורחות חיים בריאות

צרו קשר: 052-5613246 | קארונה ירון | קיבוץ בית קשת

שוקולד 50 פרלינים

 

 

מלאו שתי כוסות של 250 מ"ל חמאת קקאו מגורדת ושימו אותן בקערת מים חמים להמסה של החמאה בחימום בלתי ישיר.

מלאו כוס בשמן קוקוס אורגני ואם הוא מוצק שימו גם את הכוס הזאת בקערת מים חמים להמסה של השמן בחימום בלתי ישיר.

עד שהשמנים ימסו לנוזל הכינו:

טחנו פולי קקאו חיים לאבקה במטחנת קפה או זרעים, טחינה קצרה ומהירה, עד שתמלאו כוס באבקת הקקאו. הזהרו מטחינה ממושכת כי אז החמאה יוצאת מהפולים והופכת את הכל לעיסה עבה.

הוסיפו לפולים הטחונים שתי כוסות אבקת קקאו אורגנית וכוס אבקת חרובים וערבבו את האבקות שיהיו ללא גושים.

עוד הכינו: כוס שחציה סירופ אגבה או מייפל ורבעה סילאן תמרים.

משנמסו השמנים:

מזגו את החמאה המומסת ושמן הקוקוס לאבקות וערבבו עם טורף ביצים עד שיתקבל נוזל חום אחיד.

אז הוסיפו את הממתיק והמשיכו לערבב עד שיתקבל נוזל חום אחיד.

מזגו את הנוזל לתבניות סיליקון והקפיאו במקפיא 45 דקות.

לשוקולד הזה ניתן להוסיף: קורט מלח, קורט צ'ילי, קליפת תפוז מגורדת, אגוזים טחונים, טיפת שמן מנטה, טיפת ווניל, קורט אבקת ספירולינה, כף טחינה וכל מה שדמיונכם מעלה.

אתם כאן: Home מתכונים שוקולד 50 פרלינים
יעל פלס, בניית אתרים כל הזכויות שמורות לקארונה, סדנאות ומוצרים לאורחות חיים בריאות