קארונה, סדנאות ומצרים לאורחות חיים בריאות

צרו קשר: 052-5613246 | קארונה ירון | קיבוץ בית קשת

גבינת ברי

חומרים:

2כוסות קשיו מושרה 2-4 שעות

כוס מים

כף אבקת פרוביוטיקה

3 כפות שמרי בירה

½ כפית מלח

הכנה:

1) לטחון בבלנדר את הקשיו, מים, פרוביוטיקה.

2) בתוך רשת סינון, לשים בד סינון, לשפוך פנימה למרכז, לעטוף בבד ולשים צנצנת מים כבדה מעל. לשים מעל קערה שתקלוט את הנוזלים. לכסות הכל במגבת ולתת לזה לעמוד יממה-שתיים. מתקבלת "גבינה"

3) להעביר את הגבינה לקערה נקייה ולערבב עם מלח ושמרי בירה.

4) לשים בקופסאת פלסטיק ולהקפיא מספר שעות.

5) להכניס את הגבינה הקפואה למייבש מזון, בשעה הראשונה לתת לה 60 מעלות ליצירת הקראסט הקשה מלמעלה, ואז 46 מעלות במשך 24 שעות.

אתם כאן: Home מתכונים גבינת ברי
יעל פלס, בניית אתרים כל הזכויות שמורות לקארונה, סדנאות ומוצרים לאורחות חיים בריאות